Marcolin afdeksystemen
+31 (0)546 - 575 400

Marcolin maakt afdeksystemen waarmee je nieuwe en bestaande containers, kippers en trailers eenvoudig wind- en waterdicht kunt afdekken. De bediening wordt handmatig of elektrisch uitgevoerd. Ons systeem is een goed(koper) alternatief op het traditioneel aluminium afdeksysteem.

Marcolin is een familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar ervaring heeft in het produceren en leveren van afdeksystemen voor o.a. containers, kippers, trailers en aanhangwagens ten behoeve van transport- en landbouwbedrijven. Voor Marcolin staan geavanceerde oplossingen en top-kwaliteit hoog in het vaandel. Onze afdeksystemen zijn veilig en betrouwbaar. Marcolin afdeksystemen onderscheiden zich door innovatie, kwaliteit, functionaliteit en design.

Marcolin heeft een aantal speciale afdeksystemen, zodat uw lading altijd veilig, snel, droog en betrouwbaar afgedekt is. Een aantal voorbeelden van onze afdeksystemen zijn:

Afdeksysteem voor agrarische kippers

AGRI Rolly is een robuuste volledig automatisch afdekysteem voor de landbouw. Het systeem dekt de lading af van voor-naar-achter of desgewenst van achter naar voren.

De Eletta

Het gepatenteerde systeem van Marcolin is ontwikkeld om het afdekken van kippers en kiptrailers eenvoudiger te maken volgens de traditionele wijze, revolutionair te doen veranderen.

Afdeksysteem met mechanische as voor kippers

Marcolin maakt conventionele afdeksystemen die op iedere kipper en iedere kiptrailer met verschillende soorten luifels gemonteerd kunnen worden. Dit systeem is beschikbaar in een handmatige versie en in een elektrische 24V uitvoering, met standaard draadloze afstandsbediening. Dit afdeksysteem met mechanische as wordt MCA genoemd.

Functioneel en snel te installeren afdeksysteem

Kosteneffectief afdeksysteem dat gebruik maakt van stationaire hoekkatrollen, dat volledig met een spanapparaat wordt uitgerust, gemaakt van verzinkt plaatstaal.

De lever- en opbouwtijden van onze afdeksystemenen zijn kort en de prijs is scherp.

Marcolin dekt dus niet alleen uw lading maar ook uw belang!

Copyright © 2024. Alle rechten voorbehouden. - Privacyverklaring
Deze website is gerealiseerd door Clear Communications