Marcolin afdeksystemen
+31 (0)546 - 575 400

Functioneel en snel te installeren afdeksysteem

Functioneel, snel te installeren en goedkoop afdeksysteem voor alle soorten roll-off containers, agrarische dumpwagens en kippers.

Kosteneffectieve afdeksystemen

Kosteneffectief afdeksysteem dat gebruik maakt van stationaire hoekkatrollen, dat volledig met een spanapparaat wordt uitgerust, gemaakt van verzinkt plaatstaal. Gelegen aan de muur kant, aan de achterzijde, monteren we een D100 katrol voor het geleiden van de kabel.

Aandrijfmechanisme Ecotype

Het aandrijfmechanisme van de Ecotype wordt bevestigd door gaten te boren en door bouten te gebruiken. De bogen en het dekzeil worden volledig geassembleerd geleverd. Deze worden verbonden aan het aandrijfmechanisme door gegalvaniseerde D6-staalkabels die het openen en het sluiten van het geheel regelen. Wij leveren daarnaast “L”-vormige haken en rubberen riemen om de beste borging van de bogen en het dekzeil langs de Kipperbak te garanderen. Dit voorkomt het opwaaien van het dekzeil terwijl u onderweg bent.

Aandrijfmechanismen van de Ecotype

De Ecotype kan worden geleverd met de volgende aandrijfmechanismen:

  • Handmatig aandrijfmechanisme: Uitgerust met verstelbare bediening met veiligheidsgrepen
  • Elektrisch aandrijfmechanisme (24V En 12V): Geleverd met elektromechanische regeleenheid IP55 (optioneel een IP67). Compleet met draadloze afstandsbediening om het systeem te openen en te sluiten

Bogen en dekzeil

Het dekzeil wordt op maat gemaakt met verschillende breedten en diverse booghoogten. U kunt kiezen uit kleuren en materialen uit een brede scala zoals: Standaard en ADR PVC, ZWART Siliconen (voor asfalt vervoer) en MESH PVC. De laterale dekzeillengte is beschikbaar in twee varianten: tot de bovenrand van de containerwand of hermetisch gesloten, 130 mm over de bovenrand van de bak. Indien gewenst kan de laterale dekzeillengte ook langer worden geleverd.
De bogen en het dekzeil worden volledig voorgeassembleerd geleverd met het ‘dekzeil-staaf-liftsysteem’, dat ervoor zorgt dat het dekzeil op de juiste manier sluit. Dit voorkomt slijtage en scheuren.

Alle onderdelen van het afdeksysteem (bogen, boogsteunen, ‘dekzijl-staaf-liftsysteem’, stalen kabels), kunnen indien gewenst geproduceerd worden uit roestvrijstaal.

Bekijk hier de Ecotype

Of vraag direct een offerte aan

Copyright © 2024. Alle rechten voorbehouden. - Privacyverklaring
Deze website is gerealiseerd door Clear Communications