Marcolin afdeksystemen
+31 (0)546 - 575 400

Afdeksysteem landbouw

Afdeksysteem voor agrarische Kippers

Robuust en volledig automatisch afdeksysteem voor gebruik in de agrarische sector

AGRI Rolly is een robuuste volledig automatisch afdekysteem voor de landbouw. Het systeem dekt de lading af van voor-naar-achter of desgewenst van achter naar voren.  De Agrarische Rolly beter bekend als de Agri Rolly of Agrirolly is ontworpen door Marcolin.

De laterale armen zijn de veergedreven aan de achterzijde van de kipper en gebruik ofwel een 12V elektrisch Motor, of een hydraulische tandworm-motor-eenheid, om het PVC dekzeil of het PVC gaasdoek om de stang op te wikkelen.

Functies afdeksysteem voor agrarische Kippers

  • Hydraulische of 12Volt Elektrische Motor
  • Instelbare onderlichaam veren (levenslange garantie)
  • Stalen armen
  • In cabine of op aanhangwagen gemonteerd schakelen
  • Lassen niet nodig
  • Dekzeil geproduceerd met versterkte zijdelingse flappen
  • Aluminium opwindstang met groef voor een snelle vervanging van het dekzeil
  • Weinig onderhoud vereist
  • Laad bedekking in 15 seconden vanaf de grond

Veelgestelde vragen Agrarische afdeksystemen

Hoe vervang je het dekzeil?

Het dekzeil wordt bevestigd aan de opwindstang door middel van een kleine buis die in een wordt opgenomen groef van de opwindstang. Door het simpelweg losdraaien van twee bouten vervangt u het dekzeil door hem simpel op de plek te schuiven.

Heeft het afdeksysteem garantie?

Ja, het afdeksysteem wordt geleverd met een levenslange garantie op de veren en een 1 jaar garantie op de elektrische delen.

Wat voor soort veren gebruik je?

Marcolin maakt gebruik van 6 veren per zijde ondersteund tussen twee vet lagers speciaal ontworpen voor Europese kippers. Dit apparaat is bewezen 100% betrouwbaar en daarom bieden wij een levenslange garantie op de veren.

Is er een relay-bescherming voor de elektrische AGRI Rolly?

Ja, de elektrische versie is voorzien van een thermische zekering voor de elektrische beveiliging in een IP55 controle-unit.

Hoe is de hydraulische versie geleverd?

De hydraulische AGRI Rolly wordt geleverd met de motor en transmissie alleen waardoor het alleen maar op de juiste wijze kan worden gemonteerd.

Dekt systeem hoge ladingen af?

Ja, de armen tillen het dekzeil omhoog over de hoge lading. Een specifieke naad gestikt in het midden van het zeil (optioneel) zorgt ervoor het dekzeil vergroot kan worden om de gehele lading afdekt.

Hoe gemakkelijk is dit systeem te passen?

Het is heel gemakkelijk te doen, het systeem kan vastgeschroefd of gelast worden in het midden en het wordt geleverd met volledige bedrading en montage instructies. Maar u kunt het afdeksysteem natuurlijk ook laten plaatsen door Marcolin: Neem contact op met onze verkoopmedewerkers om de installatie met de behulp van onze technici te regelen.

 

Bekijk hier de rolly

Of vraag direct een offerte aan

Copyright © 2024. Alle rechten voorbehouden. - Privacyverklaring
Deze website is gerealiseerd door Clear Communications